Letní výcvikový tábor

Komentář:

Tak jako je již několikaletou tradicí, opět v měsíci srpnu se sešli Domažličtí basketbalisté na jejich oblíbeném letním výcvikovém táboře v obci Mrákov. Letošního tábora se zúčastnili sportovci několika kategorií, a to od nejmenších minižáků, až po kategorii starších dorostenců. Jelikož počasí se v tomto období umoudřilo, mohli jsme splnit všechny naplánované tréninkové dávky, pod dozorem kvalitních oddílových trenérů mládeže, kteří se tohoto tábora ve svém volném čase zúčastnili. O kvalitní a hojné stravování se nám postarala školní kuchyně, pod vedením paní Pivoňkové a dalších milých kuchařek.
Na ukončení tábora nemohl chybět, ani tradiční táborák s opékáním a noční bojová hra, která se již tradičně nejvíce líbila nejmenším sportovcům. Obzvláště nejmladšímu z rodinného klanu Kozinů a to Honzíkovi, který i přes velké sliby svého kamaráda Václava Forsta odmítli opustit svůj ukryt a hry se zúčastnit.
Během soustředění si jednotlivý trenéři připravili soupisky svých družstev na letošní sezónu a zároveň proběhla první výborová schůze, na které se tyto soupisky projednali a potvrdili. Tím byl splněn první důležitý úkol v nové sezóně a to, řádně připravit družstva i jednotlivce na nadcházející sezónu, jak po stránce fyzické tak i utužení kolektivu.
Na konec bych chtěl poděkovat všem trenérům, kteří se tábora zúčastnili a v neposlední řadě i panu Vorlíčkovi, řediteli mrákovské základní školy za poskytnutí tréninkových a ubytovacích prostorů.

#im