Pozvánka na "Basketbalový večer"

Komentář:

Výsledky basketbalistů Jiskry Domažlice jsou asi nejlepší pozvánkou na páteční pohárový duel s Vyšehradem. Letos neporažená Jiskra, která se dělí o první místo A skupiny III.ligy s Litoměřicemi, změří ve 3.kole Poháru ČBF síly s druholigovým Vyšehradem. Za Domažlice nebude moci hrát Kubizňák, který již ve 3.kole nastoupil za Lokomotivu Plzeň v Dejvicích.
Sokol Vyšehrad postoupil do 3.kola výhrou v Berouně 90:78. V současné tabulce II.ligy patří Vyšehradu 2.místo za 11 výher a Chomutovem a pyšní se druhou nejlepší obranou II.ligy. Při současné formě hráčů Domažlic a při očekávané bouřlivé podpoře domažlického publika nejsou myšlenky na vítězství nijak bláznivé.
Jiskra se navíc bude moci rozehrát již ve čtvrtek, kdy nastoupí v předehrávaném utkání III.ligy v Plzni proti Lokomotivě "B". Domažličtí funkcionáři připravili pro diváky v souvislosti se zápasem několik zajímavých doprovodných akcí a společně s hráči věří, že diváci přijdou povzbudit Jiskru v co největším počtu a společně udrží neporaztitelnost domažlické basketbalové tvrze.
Basketbalový večer v Domažlicích začíná v pátek 20.12.2002 ve Sportovní hale v 18.00 hodin.

#tbj