Sportovní hala po roční pauze opět přivítá MČR starších žáků v basketbale 8 - 11.5.2003.

Komentář:

Po jednoleté pomlce, přivítá domažlická sportovní hala opět basketbalové naděje.Po minulých akcích, které byly v dívčím podání, letos přivítáme nejlepší starší žáky České republiky. Podle všeho uvidíme na domažlické palubovce družstva Sparty Praha, Slavoje Litoměřic, Sokol Písek, Sokol Pražský, OP Prostějov a BK Snakes Ostrava. Zatím musíme brát tyto informace, jako předběžné, protože do konce soutěže je nutné odehrát ještě dvě kola, ale i přes to, by tyto družstva měli své postupové ambice potvrdit.
Samostatný turnaj se bude odehrávat od čtvrtečního rána, až do nedělního poledne, kdy budou vyhlášeni nejlepší družstva a jednotlivci.O vlastní hladký průběh mistrovství, se bude starat početný tým basketbalových nadšenců z řad zkušených výborových pracovníků, zapojeni budou samozřejmě i hráči a hráčky domažlických mládežnických družstev.Domažličtí organizátoři by velice rádi celý průběh mistrovství v co nejkratší době, nejlépe on-line zdokumentovali na svých internetových stránkách, pro vzdálené fanoušky svých mužstev, které se tohoto turnaje zúčastní.Celý turnaj bude zaštítěn starostou města Domažlic panem Látkou, který bude osobně turnaj zahajovat a sám bude na nedělním slavnostním zakončení předávat ceny nejlepším.
Tímto zveme všechny příznivce dobrého sportu, aby navštívil v těchto dnech naší sportovní halu a sami se přesvědčili, jak nadějní basketbalisté nám v současnosti vyrůstají.
Zároveň bychom chtěli poděkovat všem sponzorům, kteří se svým příspěvkem zaslouží za zdárný průběh tohoto mistrovství.
oddíl basketbalu

#im