Do týmu přichází zkušenost i talent

Komentář:

Zatímco basketbalisté Jiskry Domažlice mučili svá těla na atletických trénincích, management klubu nelenil a sháněl posily pro příští sezonu.
Doplnit tým je třeba zejména pod košem, neboť vážné zranění kolene nedovolí Josefu Prettlovi naskočit od začátku do nové sezony a Lukáš Pivoňka již s týmem netrénuje.
Také proto přicházejí do Domažlic mladí nadějní podkošoví hráči Václav Baxa z Baníku Stříbro a Tomáš Selinger z Plzně. “Moje působení v Domažlicích je již jisté. Přesvědčil mě hlavně přístup managementu klubu a celkový vztah všech lidí zde k basketu. Zatím jsem nadšený, “ řekl hráč, který pamatuje vítězné tažení Rokycan III.ligou zakončené postupem do II.ligy před třemi roky. Že je Martin Selinger veselá kopa dokazuje i jeho vzkaz ze soustředění: “Chtěl bych pozdravit mamku!“
Do týmu se také vrací plzeňský odchovanec Marek Kozel,, kterého domažlice dobře znají, protože v Jiskře již působil. V minulém roce hájil tento rozehrávač barvy plzeňské Lokomotivy „B“ ve III.lize a pohyboval se na čele střeleckých statistik celé soutěže. “Po loňské sezoně jsem už věděl, že chci jít do Domažlic. Přestože jsem tu již před několika lety hrál, tým je dnes úplně jiný a z každého momentu je cítit, jak tu jde basket nahoru. Atmosféra v týmu je vynikající, jsem tu maximálně spokojený!“ nechal se slyšet Marek Kozel.
Do letní přípravy se zapojil i talentovaný dorostenec Pavel Bauer, který se tak zařadí mezi “mladé pušky“ týmu.

#tbj