Valná hromada zvolila nový výbor

Komentář:

Minulý pátek se v předsálí domažlické sportovní haly uskutečnila valná hromada basketbalového oddílu Jiskry Domažlice. Na programu byla mimo jiné i volba nového výboru oddílu.
Úvod však patřil zástupcům jednotlivých družstev. Přestože například dorostenci nebo muži „B“ ještě hrají, zhodnotili trenéři z velké části uplynulou sezonu a vyjádřili očekávání a plány do ročníku nadcházejícího.
Další významným bodem programu byla volba nového výboru oddílu. Výsledky voleb nepřinesly žádné překvapení. Dosavadního předsedu Miroslava Janiurka nahradí ve funkci dlouholetý rozhodčí a člen oddílu Karel Kuška. Organizačním pracovníkem pro celostátní soutěže a místopředsedou oddílu zůstal Tomáš Budka, organizačním pracovníkem pro krajské soutěže zůstal Peter Hlaváč, novým členem výboru a dalším místopředsedou byl zvolen Vítězslav Pohanka, ve funkci hospodáře byl potvrzen Klement Mitáček a členem výboru zůstal i odstupující předseda Janiurek, který se chce v nové sezoně znovu naplno věnovat trénování.
Muži „A“, vlajková loď domažlického oddílu, kteří letos postoupili do druhé ligy, se rozloučí s letošním basketbalovým rokem v pátek, kdy je čeká přijetí starosty na domažlické radnici a následně se tým přesune na Horu sv.Václava.

#tbj