Jiskra bude ladit formu i v Benešově

Komentář:

Víkendový turnaj Přebor Chodska, na kterém obsadila domácí Jiskra druhé místo za BSK České Budějovice, nebyl pro domažlické basketbalisty jedinou přípravnou akcí. Za dva týdny, tedy 20. a 21. září se Domažlice zúčastní dalšího přesezonního turnaje v Benešově.
Kromě Jiskry a samozřejmě domácího třetiligového celku se na turnaji představí ještě Kaučuk Kralupy nad Vlatavou a Sokol Horní Počernice. Přestože se na první pohled může zdát, že úrpveň nebude tak vysoký, jakou měl Přebor Chodska, bude klání pro Jiskru zcela jistě přínosem. Znovu si ověří herní praxi, tentokrát na cizím hřišti a navíc se zjistí, jak na tom mohu letos být její třetilogoví soupeři Kaučuk Kralupy nad Vlatavou a hlavně Sokol Horní Počernice, který v minulé sezoně vyhrál B skupinu III.ligy a měl by být jedním z hlavních soupeřů Domažlic v boji o čelo tabulky.
Týmy se na turnaji střetnou systéme každý s každým, Domažlice hrají svůj první zápas v sobotu 20. září v hodin 11 dopoledne, podruhé změří síly se soupeři tentýž den v šest hodin večer a poslední zápas čeká na Jiskru v neděli v devět hodin ráno.

#tbj