Náročná premiéra na domácí půdě

Komentář:

Na nováčka netypicky venku zahájila druholigovou sezonu Jiskra Domažlice. Bohužel ze severočeského dvojboje Litoměřice – Chomutov nevytěžila Jiskra ani jedno vítězství, a tak se naděje na první výhru upíná k domácí premiéře.
Jiskru však nečeká nic lehkého, ví to i kapitán Domažlic Jiří Blacký: „Mohu fanoušky ujistit, že budeme za každé situace bojovat o výsledek a chtěl bych je poprosit, aby nás povzbuzovali i ve chvílích, kdy se nebude až tak dařit. V těchto okamžicích je ta podpora publika nejdůležitější!“
Trenéři Jiskry bohužel nebudou mít k dispozici ani kompletní kádr. Chybět bude pivot Petr Vorlíček, který stále laboruje se zraněným kotníkem. Jiskra s největší pravděpodobností nebude moci využít ani služeb Tomáše Tikalského, který odehraje v extralize staršího dorostu dva zápasy v Ostravě v dresu své mateřské Sparty Praha.
Jaká je tedy cesta k vítězství? Bojovat, vložit do hry srdce a nechat na palubovce všechno! K týmu, který se takto prezentuje, se přikloní důležité sportovní štěstíčko. Věřme, že to i díky Vašemu povzbuzování bude Jiskra Domažlice!
Součástí sobotního doprovodného programu k utkání bude i dekorování úspěšných mládežnických mužstev Jiskry. Ta v minulé sezoně dosáhla nemalých úspěchů.

#tbj