Na basket i do Českých Budějovic a Jindřichova Hradce!

Komentář:

Basketbalový oddíl Jiskry Domažlice pořádá pro své příznivce zájezd i na zápasy posledních dvou kol základní části druhé ligy v Českých Budějovicích a Jindřichově Hradci, které definitivně rozhodnout o tom, zda se Jiskra v premiérové sezoně dostane do play off.
S velkým ohlasem fanoušků se setkal nedávný zájezd basketbalistů Jiskry Domažlice na zápas II.ligy mezi Lokomotivou Plzeň a Domažlicemi. Příznivci Jiskry vytvořili svým hráčům skvělé prostředí a významnou měrou se podíleli na zisku dvou bodů pro Jiskru. Ve vypjaté koncovce duelu dokázali fanoušci svým povzbuzováním znervóznit domácí borce a Domažlice se mohly radovat z vítězství 65:62.
Podobnou šanci teď nabízí basketbalisté svému publiku znova. „Zájem o zájezd do Plzně byl veliký a podpora během zápasu skvělá. Zaznamenali jsme již cestou z Plzně zájem fanoušků o zápasy v Budějovicích a Hradci a proto jsme se rozhodli výjezd fanoušků znovu zorganizovat, “ vysvětluje manažer Jiskry Tomáš Budka.
Cena zájezdu činí 370 Kč a zahrnuje dopravu autobusem tam i zpět, nocleh v jindřichohradeckém hotelu Vajgar a snídani tamtéž. Zajištěna je také večeře, která ale v ceně zájezdu není. Zájemci o basketbalový zájezd na jih Čech si mohou místa zajistit u trenéra basketbalistů Miroslava Janiurka na telefonních číslech 602 845 192 nebo ve sportovní hale na čísle 379 724 482. Autobus bude opět odjíždět od domažlické sportovní haly, čas odjezdu bude upřesněn podle toho, na kdy stanoví České Budějovice začátek sobotního utkání.

#tbj