Novinky na webu

Komentář:

Jak jste si možná všimli došlo na webu jiskradomazlice.cz k několika změnám. Tou zásadní je zprovoznění stránek oddílu karate, jejichž obsah se bude v budoucnu rozšiřovat a jistě přispějí k rozšíření obzoru webu.
Tou méně příjemnou zprávou je, že jsem skryl web tenistu, kteří jej v poslední době vůbec nevyužívali a informace 3 roky staré již asi nikoho zajímat nebudou. Jejich web je samozřejmě připraven k okamžitému znovuzprovoznění, pokud se najde někdo, kdo se o informace s tenisového dění rád podělí. Myslím, že podmínky k tomu má vytvořené. Pokud by se někdo rád na staré informace podíval najde je na adresewww.jiskradomazlice.cz/tenis/default.php" TARGET="_blank">www.jiskradomazlice.cz/tenis/default.php
Ve všech oddílech znovu fungují chaty i formuláře pro odesílání mailů.
Novinkou se stává ShoutBoard, který najdete vpravo pod novinkami. Zde má možnost kdokoliv zanechat libovolnou zprávu jednoduchým způsobem při kliknutí na "přidej zprávu". Velikou výhodu spatřuji v tom, že tyto zprávy je možné zasílat i z mobilu prostřednictvím SMS. Stačí zaslat SMS ve tvaru:
SHOUT 36394 jmeno vzkaz
na tel.č. +420 736 300 202. Služba je spoplatněna jako odeslaní bežné SMS. Takže můžeme být na webu informováni přímo z centra dění všech našich družstev. Příklad SMS zasílané za týden z Vyšehradu: SHOUT 36394 acko Konečný výsledek Vysehrad-Do 83:102 a postupujeme.
Pokud by se vyskytli jakékoliv problémy obraťte se na mě.

Přeji hodně štěstí

Martin Konicar

#mk