Jiskra zat?­m na kont?¬ nem?? ????dnou v??hru

Komentář:

Jiskra si s sebou přivezla přes všechna nadějná očekávání smůlu i na domácí palubovku, když v neděli i přes příznivý vývoj celého utkání s Chomutovem v poslední čtvrtině nedokázala bodově odskočit soupeři a tomu se nakonec podařilo zvítězit. Statistiky a bodový vývoj zápasu bude upřesněn v průběhu týdne, protože se v zápisech z obou víkendových utkání našly nesrovnalosti, takže se výsledky pravděpodobně budou trochu lišit. Bohužel ale ani v jednou případě nepomohou Jiskře k dodatečnému vítězství.
Při porovnání obou zápasů můžeme najít výrazné rozdíly. Sobotní zápas byl pro Jiskru mnohem náročnější než nedělní. Přestože Sokol Vyšehrad hrál stejně jako Jiskra bez dlouhých hráčů, nepodařilo se nám této šance využít. Rychlý tým Prahy nenechal Domažlice vůbec vydechnout a zběsilé tempo celého zápasu nám vůbec nevyhovovalo. Celý zápas jsme pouze dotahovali výsledek a nejblíže ke srovnání skóre jsme byli v sedmé minutě třetí čtvrtiny, kdy jsme na Vyšehrad ztráceli pouhé čtyři body. Bohužel nám pražská obrana nedala šanci se výrazněji prosadit a domů jsme odjížděli s druhou porážkou v kapse. O to větší bylo přání zvítězit na domácí půdě.
Ačkoli průběh domácího utkání byl naprosto odlišný, nakonec se nám nepodařilo připsat vítězné body ani doma. Vývoj utkání byl podobný jako v Plzni. Zpočátku jsme vedli a až v šesté minutě druhé čtvrtiny se Chomutovu podařilo získat jednobodový náskok. Jiskra jej ale nenechala vést dlouho, když druhou i třetí čtvrtinu vyhrála. Rozhodující byla pro stav utkání poslední čtvrtina. Domácím se stejně jako v předchozích zápasech přestala dařit střelba a soupeři hojně trestali fauly Domažlických, když s 75% úspěšností proměňovali trestné hody. Jiskře tak bohužel nepomohla ani tradičně povzbudivá domácí atmosféra a na svoje vítězství musí dál čekat.

#vs