Výhry "A" týmu ve II.lize i na hříštích soupeřů

Komentář:

Po sérii 4 domácích utkání (2 pohárová a 2 ligová) s bilancí 4-0 zajížděl náš A tým poprvé v sezóně na palubovky soupeře a přece jen v trenérech byla trochu nejistota, jak si povede bez podpory domácího publika. Jak se ukázalo, obavy se nevyplnily a hráči přistoupili k oběma utkáním s maximální zodpovědností, přístupem a nasazením. A výsledky se dostavily - v sobotním zápase jsme dokázali přehrát velmi silný tým rezervy Sokola Pražského, který bude v domácím prostředí pro každého soupeře jen těžko k poražení. A v neděli přišlo jasné vítězství na specifické půdě Slovanu Bohnice, kde je ze strany domácí lavičky i stolku vyvíjen až neuvěřitelný tlak na rozhodčí. Ale protože jsme s podobnými okolnostmi počítali, byli na ně připravení, tak jsme od začátku zápasu jasně dávali najevo, kdo odejde z haly jako vítěz.
Atmosféra v družstvu je, dá se říct, doposud bezvadná, všichni jdou za jedním cílem, nasazení ve všech utkáních je příkladné. A hlavně, každý člen týmu cítí, že v něm má své platné místo a také to tak pak na hříšti vypadá. Zápasová vytíženost je výborným koučinkem rovnoměrně rozĺožená na celé družstvo a to se pak ukazuje jako možná rozhodující faktor našeho úspěchu v posledních čtvrtinách zápasů.
V dalším programu na Jiskru čekají 14.11.09 od 18.00 BK Sokolov, 15.11.09 od 10.00 v repríze 2.kola Č.poháru Thermie K.Vary a sérii tří domácích zápasů uzavře bonbónek v podobě 3.kola ČP, kdy soupeřem bude ještě nedávno klub Mattoni NBL BK Ústí n.Labem - 17.11.09 od 18.00 ve Sportovní hale TJ Jiskra ve Fügnerově ul.

#tbs