Muži "A" hostí ve 2.lize pražské týmy

Komentář:

Domažlice/ Rezervu Sokola pražského a tým z pražských Bohnic hostí o víkendu basketbalisté domažlické Jiskry v dalším pokračování II. ligy mužů.
„Čekají nás opravdu těžké zápasy, přesto věřím, že po delší době obě utkání vyhrajeme a přiblížíme se tak o další krok k našemu cíli, čímž je umístění v první čtyřce. Rezervu pražského Sokola tvoří mladí hráči, kteří hrají výborně. Navíc netušíme, zda je na poslední chvíli neposílí hráči z A-týmu. Bohnice jsme na jejich palubovce sice porazili o dvacet bodů, ale ty se v poslední době herně zvedly, o čemž svědčí fakt sedmi výher v řadě, “ zve na utkání manažer domažlických basketbalistů Tomáš Budka a věří, že stejně jak předchozí domácí mistrovská utkání si i tentokrát nenechá ujít řada fanoušků.
Za domažlický tým by měl poprvé nastoupit po dlouhodobých zdravotních problémech Lukáš Pivoňka. Hrát bude rovněž Ondřej Kupilík. Otazník visí nad Josefem Prettlem, o jehož startu rozhodne dnešní lékařské vyšetření. Za domažlický tým dokonce sezony zcela jistě nenastoupí Josef Hrubý, který je po úspěšné operaci kolena.
Svěřenci Karla Štípka se utkají v sobotu od 18 hodin v domažlické sportovní hale s Bohnicemi, o den později pak hostí od 10 hodin béčko pražského Sokola.(fai)

#tbs