"A" tým hostí ve II.lize severočeská družstva

Komentář:

Domažlice/Fai/ Severočeské týmy, Teplice a Most, přivítají o víkendu na domácí palubovce basketbalisté domažlické Jiskry v dalším pokračování II. ligy mužů. Teplice se nacházejí o pouhý bod na druhém místě před Domažličany a Mostu patří předposlední příčka.
„Měli bychom být kompletní až na Ondru Humla, ale poprvé by měl být k dispozici náš odchovanec Honza Papež, který k nám přestoupil těsně před uzavřením přestupního termínu z BA Sparta Praha. Jednání o něm se táhla několik měsíců a on ztratil skoro celou sezónu.Věříme, že pro nás bude posilou a oživením v kádru, “ prozradil dlouholetý manažer domažlických basketbalistů Tomáš Budka a dodal: „Naším cílem jsou dvě vítězství. Rádi bychom totiž měli už před posledním dvoukolem zajištěné umístění mezi prvními čtyřmi a tím i účast v nadstavbové části soutěže o postup do I. ligy."
Zatímco v Teplicích domažličtí basketbalisté podlehli těsně o čtyři body, v Mostě těsně uspěli, když zvítězili o pouhé tři body. S Teplicemi se utkají svěřenci Karla Štípka v sobotu od 18 hodin, s Mostem změří síly o den později od 10 hodin.

#tbs