Poslední domácí zápasy v sezóně pro "A" tým ve II.lize

Komentář:

S týmem Teplic a karlovarskou Thermií se utkají o víkendu na palubovce domažlické sportovní haly druholigoví basketbalisté Jiskry. Zároveň to budou jejich poslední domácí utkání této sezony, ve které bojují v nadstavbě II. ligy o postup do vyšší soutěže.
„Jsou to v letošní sezoně naše poslední utkání doma a byli bychom rádi, kdyby nás diváci přišli podpořit v co nejhojnějším počtu. Rádi bychom se s našimi fanoušky rozloučili dvěma výhrami, i když nás nečekají žádní lehcí soupeři, “ zve na víkendový dvojzápas kapitán domažlických basketbalistů Jan Blacký.
„Oproti uplynulému dvojutkání ve Strakonicích už nastoupí uzdravený Michal Podestát. Takže kádr byl mě být kompletní. Kluci určitě nechají srdce na hřišti, aby oba zápasy vyhráli a udrželi jsme si tak naději na prvenství v soutěži. Věřím, že diváci jim v tom mohutným povzbuzováním pomohou, “ těší se na závěrečný mistrovský dvojzápas sezony Karel Štípek, trenér druholigových basketbalistů Jiskry Domažlice.
V sobotu, 24. dubna, jeho svěřenci přivítají od 18 hodin tým ze severu Teplice, o den později pak v 10 hodin nastoupí na domácí palubovce proti karlovské Thermii.
Nadstavbu II. ligy mužů zakončí domažličtí basketbalisté začátkem května, když 8. května zavítají na půdu rivala z Karlových Varů a o den později je pak čeká střetnutí v Teplicích.
Karel Fait

#tbs