Nabitá hala basketem !

Komentář:

Po téměř měsíci se představí druholigoví basketbalisté BK Jiskra Domažlice opět domácím fanouškům. Tuto sobotu 16. ledna 2016 od 18 hodin přivítají v domažlické sportovní hale Beroun, o den později 17.1.2016 pak od 10 hodin hostí Rokycany, lídra soutěže.
„Čekají nás těžcí soupeři. Družstvo Berouna má sílu pod košem, tým z Rokycan je vedle podkošového prostoru se zkušenými Mandíkem, Junkem. Pechmanem (všichni zkušenosti z 1.ligy) a Tomáškem, velmi silný i na perimetru (J.Velenský, Bortel, Skokánek). Na zápasy jsme připravovali pečlivě. Věříme, že hráči budou mít po měsíci hlad po zápasech a naše nadšení a bojovnost spolu s dobrým basketbalovým výkonem přetavíme ve 4 body a udržíme domácí neporazitelnost v soutěži. Obzvláště s Rokycany (dosavadní lídr tabulky) to bude rozhodně těžké, záleží také, v jaké přijede soupeř sestavě, “ prozrazují trenér A-Týmu Karel Štípek a manažer družstva Tomáš Budka starší, a zároveň zvou fanoušky: „Doufáme, že fanoušci si nenechají oba atraktivní duely o víkendu ujít, přijdou nás podpořit v co nejhojnějším počtu, a opět budou naším šestým hráčem. Věříme, že tribuna bude zaplněna tentokrát i v nedělním dopoledni, kdy očekáváme s vedoucím celkem soutěže špičkový basketbal.“
Kromě A- týmu sehrají v domažlické sportovní hale další mistrovské zápasy mladí hráči U17. Svěřenci Erika Eismana v sobotu 16.1. nastoupí od 15.30 hodin proti poslednímu Kolínu, v neděli 17.1. pak změří síly s třetím Trutnovem od 12.30 h.

#tbs