U12 i U11 po základní části obsadili 3. místo a teď je čekají kvalifikace o národní finále!

Komentář:

Naši mladší a straší minižáci vybojovali po základní části bronzové medaile v krajském přeboru Plzeňska! Vedení klubu BK Jiskra Domažlice GRATULUJEME a DĚKUJEME!!!

Obě soutěže doprovázejí pro tento rok malé počty týmů v plzeňském kraji, což je pro všechny kontraproduktivní jak herně tak i sociálně, ale bohužel taková je situace a my jí musíme přijmout, doufejme, že pro příští sezónu se to zlepší. Naším cílem před sezónou bylo zkušenější hráče, začátečníky, starší nebo mladší děti zlepšit, přivést k basketbalu, učit novým věcem a otevřít jim dveře do toho basketbalového světa, zda těmi dveřmi projdou to ukáže čas, ale my pevně věříme, že ano.

Na trenérské schůzi jsme usoudili, že z větší části s tímto rokem můžeme být spokojeni. Dostali jsme status od ČBF (česká basketbalová federace) SPS (sportovního střediska do 15-ti let ) Přibilo nám spousta nových hráčů, většina udělala basketbalově krok vpřed a jejich nadšení a zájem se rapidně zvýšil. A nemůže zapomenout na naše věrné rodiče, kteří nás celou sezónu podporují a skvěle povzbuzují a jejich zájem o basketbal roste. Děkujeme!

Zde jsou konečné pořadí družstev a datum s dalším programem:

U11 tabulka:
1.Loko plzeň
2.BK Klatovy
3.Bk Jiskra Domažlice
4.SKB Rokycany

Termíny kvalifikace o Národní Finále U11 (turnaj)
19.3.Klatovy
20.3. Domažlice
9.4. Plzeň

U12 tabulka:
1.BK Klatovy
2.Loko Plzeň
3.BK Jiskra Domažlice
4.SKB Rokycany
5.Sokol Bor

Termíny kvalifikace o Národní Finále U12 (turnaj)
12.3.Plzeň
18.3.Klatovy
2.4.Klatovy
16.4. Domažlice

U11 + U12 (25.3. - 27.3.) - Mezinárodní velikonoční turnaj EASTER CUP 2016 v Klatovech

BK Jiskra Domažlice


#ee