Hodnocení 4 .ročníku mezinárodního velikonočního turnaje EASTER CUP 2016 v Klatovech

Komentář:

O velikonočních prázdninách se domažličtí basketbalisté kategorie U11 a U12 vydali do Klatov na turnaje doslova z celé Evropy.

V široké paletě 78 týmů se totiž sportovní veřejnosti představí, kromě špičkových týmů z ČR, i týmy z Německa, Ukrajiny, Běloruska, Estonska, Slovinska a Litvy.

A zvládnout takový turnaj, který počtem týmů i počtem účastníků – hráčů a hráček, trenérů a jejich asistentů, funkcionářů jednotlivých klubů, rozhodčích a řady doprovázejících rodičů si zaslouží od nás : DĚKUJEME A PŘÍŠTÍ ROK ZAS! Děti odjížděli nadšené se spousty zážitky a jsme přesvědčeni, že i jejich basketbalová výkonnost vzrostla, což byl náš cíl.

Hrálo se celkem na 8 místech a ať už se bude jednat o kategorii U11, tedy dětí ve věku 11 let a méně, nebo v kategorii U15, kde se zúčastní i dva týmy reprezentace ČR U15, všude byla bojovnost, nasazení a touhu po vítězství, tedy to, co je mladým sportovcům vlastní.

Naše družstva obsadila v obou kategorií 13.místo z 16-ti týmů.Odehráli i velmi vyrovnané utkání ať se šťastným nebo hořkým koncem a po konzultacích s ostatními trenéry družstev se jim dostalo uznání. Nicméně pro nás jako trenéry to byla skvělá ukázka toho co musíme po sezóně zlepšovat, změnit, vynechat, opravit atd.Jsme samozřejmě rádi, že už se malé pokroky dostavují, ale nesmíme usnout na vavřínech a neustále na tréninku pracovat a chtít být lepšími.

Viz. odkaz je pořadí družstev a fotogalerie: www.basketbal-klatovy.cz/eastercup/

#ee